Zei hij, zei zij

Deel de passie

Een intense verkenning tussen de polen van mannelijkheid en vrouwelijkheid

Zij hij, zei zij is een spannende exploratie van masculiene en feminiene krachten, van yin en yang! Ideaal voor organisaties die het genderthema zonder taboes op de kaart wil zetten.
De thematische improvisatievoorstelling waarin je als publiek helemaal deel wordt van het verhaal en zeer letterlijk, in twee kampen, de spelers gaat sturen. En net zoals de personages keuzes moet maken. Twijfelen en beïnvloeden zijn ten zeerste toegelaten!

Er ZIJN verschillen tussen het mannelijke en het vrouwelijke, en bij uitbreiding dus ook tussen vele mannen en vrouwen. Dat zie je in relaties, in groepen vrienden, op de werkvloer. En natuurlijk zitten die beide polen evengoed binnenin één man of vrouw. En is geen enkele persoon de gemiddelde man of de gemiddelde vrouw. Het is echter net door te doen alsof er géén verschillen zijn en daar geen gevoeligheid of begrip voor te hebben, dat deze verschillen spanningen kunnen veroorzaken. Zowel in persoonlijke relaties als in werkcontexten trouwens. Als we verschillen erkennen, kunnen we bruggen bouwen. Voor ons is deze voorstelling, net zoals Samen-samen (but different), een ode aan verschil.
De voorstelling brengt gegarandeerd heel wat gesprekken op gang, en veroorzaakt door de herkenbaarheid ook een pak hilariteit.


Andere TIM's

13 mei 2019 20u00
Campus Caputsteen Mechelen

Inzicht in en kapstokken voor stress en burn-out.

Samenwerking in leiderschap, leiderschap in samenwerking

Open feedback als normale en gewaardeerde basis voor communicatie

Principes van transformatieve bemiddeling bij conflicten

De verschillende fases en aspecten van dementie

Normaliseren en relativeren van de dagelijkse opvoedingspraktijk

Lastige verschillen koesteren en overbruggen

Zelfzorg voor en warme zorg door zorgverleners

Omgaan met rouw en verlies