Improvisatietheater als intermezzo op studiedagen en andere bijeenkomsten. Hier voor de nieuwe missie en visie van de provincie Limburg.

TIM Intermezzo

Deze formule wordt vaak ingezet tijdens congressen, studiedagen of interne strategische bijeenkomsten. Op verschillende momenten in het programma wordt een improvisatiescène gespeeld geïnspireerd door wat voorafging (presentatie, toespraak, debat, panelgesprek,…) of vooruitblikkend op wat komt. Uiteraard met input van het publiek.

Dit is een ideale formule bij goedgevuldeprogramma’s waar nood is aan afwisseling in vorm. De scènes vormen een rode draad doorheen het programma doordat er verbanden worden gelegd tussen de verschillende onderdelen. Dit kan eventueel gecombineerd worden met de hosting/presentatie van het totaalprogramma.

Onze Staten-Generaal was absoluut een succes, alleen maar tevreden geluiden gehoord. Jullie tussenkomsten werden erg gesmaakt en zorgden voor de nodige lucht in het geheel. Veel dank!
Sarina Simenon, GO – Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

TIM Theater voorziet de thema’s van extra vlees en bloed, en is zo de barometer van het publiek, wat vaak erg inspirerend is voor de sprekers die volgen. Idealiter zorgt TIM Theater tevens voor de start en de afsluiting.

Duur: meestal doen wij in een halve dag programma een vijftal interventies van 10 minuten. Een absoluut minimum is een totale speelduur van 30 minuten.


Andere formules

TIM XL

De vertolking van alle stemmen in een groep, het onzichtbare van een groep boven de waterlijn halen.

TIM Instant

Een korte blik in de spiegel van de groep waar we voor spelen.

TIM Wrap-Up

Een plenaire terugkoppeling aan het einde van een evenement.

TIM

Een specifieke thematische improvisatietheatervoorstelling.